Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JanKarty novorozeně

|
Datum vložení: ne 13.červenec 2014, 21:18 Předmět: |
|
|
To je skoda, ze jste meli s mall.cz problem. Pokud byste jim chteli dat jeste jednu sanci, je dobre vyuzit nejaky slevovy kod nebo slevovou akci, kterych maji vzdy v nabidce hodne. Viz treba http://www.kuponslevovy.cz/obchody/mall-cz/
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ellisabethe koťátko

|
Datum vložení: st 03.prosinec 2014, 8:21 Předmět: |
|
|
Já jsem si na mall.cz objednala kočkolit Brit care ultra fresh 4× a přišlo mi to po dvou zabalené jen folií. Po rozbalení folie se to na mě celé vysypalo, prach byl po celém obýváku. Pytle byly roztržené z obou stran. Navíc mám pocit, že se nejedná o originál stelivo, ale o čínskou napodobeninu. Kupuji toto stelivo i ve zverimexu a je zcela jiné kvality - vzhledu i vlastností. Byla jsem z toho zaskočena. Máte někdo podobnou zkušenost, že by se vám nepozdávala kvalita výrobku?
Granule přišly nijak nezabalené, jen polepené nálepkami. Byla jsem z tohoto nákupu značně otrávená. Už tam pro kočky nic objednávat nebudu.
Jako kompenzaci mi tam nabídli slevu na další nákup 200 Kč. Nejvíc jsem ale naštvaná z kvality steliva Brit care, které mi připomíná obyčejného (jen jemnější) Mikeše.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snuggy novorozeně

|
Datum vložení: so 04.duben 2015, 16:39 Předmět: |
|
|
Širokou nabídku chovatelských potřeb najdete i na Kasa.cz, kde mají tzv bazar chovatelských potřeb. Nejedná se přímo o bazar, ale o podstatně slevněné zboží. Navíc pokud k tomu použijete slevový kupón kasa, tak můžete svému mazlíčkovi nakoupit skutečně výhodně.[/url]
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snuggy novorozeně

|
Datum vložení: út 24.říjen 2017, 17:59 Předmět: |
|
|
MALL.cz napsal: | Ainny, kód je určitě přenosný, omlouváme se za komplikace.
Michala |
Jinak další slevové kódy na Mall najdeš zde https://kuponik.cz/slevove-kupony/mall/. Před Vánocema se jimi to bude jen hemžit.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
radkavra novorozeně

|
|
Návrat nahoru |
|
 |