Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kocourekpuci kočička/kocourek

|
Datum vložení: po 09.září 2019, 19:11 Předmět: Opilé nožičky po narkoze |
|
|
Dobrý večer, milé kočičí dámy,
panička byla dnes na prohlídce s kocourkem-neposedou, dr.Plyšáková ho prohlédla a skončilo to u toho, že mu až na 3 zuby vše vytrhala. Ale protože je to kocour neposeda, tak ho nebylo možné moc uspat, pak už doktorka řekla, že víc mu přidat nemůže, takže to víceméně proběhlo v polospánku.
Ale teď je z něj opět kocour neposeda, snaží se o úprky jako Kajínek, nožičky se mu rozjíždí na všechny strany, takže asi skončí v přepravce, protože ho nikdo po venku v noci nebude hledat.
Ale mám na Vás otázku - nikdy jsem neslyšel, že kočce se mohou trhat zuby jen po jednom, s přestávkama, protože údajně podle dr. Plyšákové.....když má kočka dlouho otevřenou tlamičku, tak oslepne.
Zkoušel jsem všeználka Googla, ale ten nenašel tuhle informaci. Nevíte prosím, jak to s tím je? Děkuji za odpověď
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Čeníšek vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: pá 13.září 2019, 4:59 Předmět: Rohovka |
|
|
Dobrý den Kocourkupuci,
ono je to tak, že, když kočička je pod narkózou, tak nemá zavřené oči, ale otevřené a aby ji přitom nevyschla rohovka, musí se do očí kapat , protože pokud by ji vyschla rohovka, mohl by se udělat rohovkový vřed a mohla by mít poškozený zrak. A trhat zuby se mohou najednou, aspoň je potom kočička v kratší narkóze.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|