| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tatiana vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: pá 30.březen 2012, 20:32 Předmět: |
|
|
| Balisek napsal: | To jsem dobrá, co?! [/i] |
ANO!
|
_________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šántí, Bivoj, Evita, Ejmí , Fay, Max a Adam-in memoriam
www.prestickekocenky.cz
www.auris-audio.cz
www.klapkynausi.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
myška vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: pá 30.březen 2012, 20:57 Předmět: |
|
|
Takový happyend bych čekala v hollywoodském filmu...ale v realitě? Úžasné! Dámy, všechna čest!
Držím palce Tee i její majitelce a dotyčnému pánovi přeji úplné vyléčení.
(Předpokládám, že impozantní -obytná zeď- pro Teu je jeho dílo a bylo by moc smutné, kdyby energie do něj vložená přišla nazmar...)
|
_________________ kočka Myška Šedivka + člověka Zuzana |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kai vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: pá 30.březen 2012, 22:55 Předmět: |
|
|
Hele, já se taky musím pochlubit, byli mi nabídnuti 2 kastrovaní kocouři s tím, že majitelka otěhotněla a zhoršilo se jí astma. Tak jsem se zeptala, jestli to zase není panika z toxoplasmosy, ale prý si paní musí dát 30? dávek nějakého léku na astma. Nicméně paní potvrdil nějaký osvícený pan doktor , že to zhoršené astma nemá z kocourů, ale je to opravdu zaviněné těhotenstvím, takže kocouři zůstavají doma a navíc dostanou venkovní voliéru, tak mám snad alespoň malinké plus..........
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
katja vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: so 31.březen 2012, 0:58 Předmět: |
|
|
Báječné, to jsem TAK ráda!!! Vždyť pro ty kočky je to trauma, změnit domov...
|
_________________ Samuel, siamák s čokoládovými odznaky/ Abigail, balinéska s čokoládovými odznaky
sestry Conchita Sirius*CZ, želvovinová orientálka, a Claire Sirius*CZ želvovinová se znaky
Matýsek, cornish rex s modrými odznaky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: so 31.březen 2012, 8:15 Předmět: |
|
|
Je spousta alergiků, kteří nejdřive s pomocí léků a posléze leckdy i bez nich zvládnou tolerovat (zdravotně) to své domácí zvíře, i když jiné jim problémy dělá. Prostě se jejich organismus s tím naučí žít.
Jen to chce mít kliku na dobrého doktora, protože většina z nich zpívá stejnou písničku : Jo vy máte doma kočku (psa, papouška, rybičky.............) - tak TO musí pryč! Také jsem takto dávala 2x kočky jinam-kvůli těžké alergii dětí. Nejdřív své dcery, později vnučky. Pokaždé jsem to strašně ořvala. Potřetí opakovat tentýž scénář jsem odmítla.
|
_________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šántí, Bivoj, Evita, Ejmí , Fay, Max a Adam-in memoriam
www.prestickekocenky.cz
www.auris-audio.cz
www.klapkynausi.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pabil vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: po 02.duben 2012, 7:10 Předmět: |
|
|
Můžu potvrdit, takzvanou desenzibilaci praktikuji . Moje kočky mi vadí už málo, ale cizí mi způsobí problémy.
|
_________________ ragdollí slečna Sára
černočerná Rozinka
milášek Richard
a mývalí krasavec Shelby
+ krmička Bulka přejí Hezký den |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: po 02.duben 2012, 8:56 Předmět: |
|
|
Prásknu to-kočkysphynx je taky těžký alergik a má doma 4 kočky a psa. Ale všechno nahaté. A s tím žít může. Neříkám, že je to řešení pro každého, ale může pro někoho být. A s tím, jak si tělíčko na ledacos zvykne, tak to pak doktor nedoktor může jít.
|
www.prestickekocenky.cz
www.auris-audio.cz
www.klapkynausi.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miila vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: st 11.duben 2012, 14:38 Předmět: |
|
|
Zdravím,paní Balísek snad promine,že jí plavu ve výsostných vodách s nabídkou siamek,ale nedá mi to .Paní Eva Pařízková z Kočky sobě o.s. má v nabídce dvě siamské krasavice po zemřelé majitelce-
Brigitte a Beatrice Feline Grace,seal a lilla point,roční,vykatrované.Holky jsou zvyklé na sebe,s kočkami se snáší dobře,ale lidi moc nemusí.Potřebují někoho,kdo by se jim věnoval,zatím moc mazlivé nejsou.Nevím,co mají za sebou,chtělo by to domluvit se s paní Evou,neumím dát odkaz.V případě zájmu mám číslo na mobil.A jsou moc krásný...a já mám plný stav... 
|
_________________ černobílá Zuzanka , ,,,drobeček" Miki a ušatá Beruška
Filip, Moťa a Liluška v kočičím nebíčku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Balisek vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: st 11.duben 2012, 16:32 Předmět: |
|
|
O těhle siamkách vím, ale je to už pěkně dlouho - myslela jsem, že jsou dávno udané!
http://www.kockysobe.estranky.cz/clanky/kocicky-k-adopci.html
A co chovatel, nemůže (nechce) pomoci? Kočky pocházejí z této CHS:
http://felinegrace.webnode.cz/
|
_________________ STAR WARS TEAM:
Ilesha Arakan (Ileš), orientální lila, *21.8.2005
Luke Skywalker Arakan (Luky), siamský lila, *3.7.2009
Teddy Bear Egyptian Beauty (Tedy), devon rex černý, *8.11.2011
Jumper Snow Arakan (Stič), siamský bílý, *17.8. 2007 + 13.4.2012 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miila vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 12.duben 2012, 12:57 Předmět: |
|
|
Balísku,včera jsem s paní Evou mluvila,původní majitel o ně nemá zájem,mrkla jsem na stránky a nejsou ani aktualizované.Kočiny byly u starší paní,asi se jim moc nevěnovala,prý jsou dost plaché a nedůvěřivé.Eva je dřív nechtěla dát,než budou vykastrované,aby se nedostaly k nějakému blbci do množírny. Proto hledám zájemce tady,mezi kočkomily a zkušenými chovateli...
|
_________________ černobílá Zuzanka , ,,,drobeček" Miki a ušatá Beruška
Filip, Moťa a Liluška v kočičím nebíčku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Balisek vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: so 14.duben 2012, 9:20 Předmět: |
|
|
Já vím, že bych to neměla prozrazovat já! Ale v tomto směru jsem hrozná drbna:-) a teď zvlášť potřebuji šířit dobré zprávy! Siamka Tea, kterou jsem zde inzerovala před 2 týdny, se včera přestěhovala k Marcele.
Takže tímto Marcelu oficiálně vítám v "Klubu netopýrů" a doufám, že si při její adaptaci nebude užívat tolik "srandy", jako já s Lukym:-)
Budu ráda, když si budu moci občas o Tee na fóru počíst - je totiž takou Stičovou "pokračovatelkou", protože její maminka byla Stičova ségra...
|
_________________ STAR WARS TEAM:
Ilesha Arakan (Ileš), orientální lila, *21.8.2005
Luke Skywalker Arakan (Luky), siamský lila, *3.7.2009
Teddy Bear Egyptian Beauty (Tedy), devon rex černý, *8.11.2011
Jumper Snow Arakan (Stič), siamský bílý, *17.8. 2007 + 13.4.2012 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: so 14.duben 2012, 9:22 Předmět: |
|
|
Také držím palce, aby se holky dobře sžily.
|
www.prestickekocenky.cz
www.auris-audio.cz
www.klapkynausi.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marcelaul vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: so 14.duben 2012, 11:36 Předmět: Tea |
|
|
Ahoj všem, hlásíme se z Klubu siamek Teunka vystoupila z přepravky sebevědomě, vybrala si křeslo u počítače a sledovala vše kolem. Pak si všimla kapes na topení a ty se jí moc zalíbily. Vše, co si přinesla s sebou, jsem jí dala hned k používání, aby se cítila doma. To jí rozpředlo Ostatní kočičky si zatím drží odstup. Teinka pečlivě prozkoumává terén, tak to má co dělat Se všemi hračkami, které cestou potká, si hraje. A jak krásně mluví, má roztomilý hlásek, odpovídá na zavolání.
Perlička s námi včera přestala kamarádit, ani se na nás nepodívala a když jsme si jí všímali my, tak utekla do kuchyně. Dá se říct, že kočky chodí tak opatrně, jsou přikrčené a mají velice pomalý krok, jako ve zpomaleném filmu. Hlavně že neútočí, ne? Jen Teunka se hrdě nese Dala jsem první fotky do alba.
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Skřivanová vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: so 14.duben 2012, 15:00 Předmět: |
|
|
Marcelo, Teuška je překrásná kočule!!! Pište často, jak se daří seznamování, budu sem pravidelně nahlížet .
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
katja vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: pá 15.červen 2012, 7:21 Předmět: |
|
|
Tak mám úplně průlomovou zprávu: Corry po několik večerů chodívala do pokoje Siriusek a posedávala po knihovničkách. Včera se dokonce očichávaly. Seděla jsem u počítače s Klárkou na klíně, Chita ležela za mými zády na křesle, a když jsem se ohlédla, ležela u ní Corry - dvě želvy pěkně přitulené! A neodbývalo se žádné syčení, vrčení! Vyfotila jsem je v tom špatném světle mobilem, ale než jsem nachystala foťák, zvedla se naše první dáma a důstojně odkráčela, takže fotky nic moc. Ale ty mi udělaly takovou radost!!!!

|
_________________ Samuel, siamák s čokoládovými odznaky/ Abigail, balinéska s čokoládovými odznaky
sestry Conchita Sirius*CZ, želvovinová orientálka, a Claire Sirius*CZ želvovinová se znaky
Matýsek, cornish rex s modrými odznaky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|